Νέες επιχειρήσεις στην μαρίνα

Νέες επιχειρήσεις στην μαρίνα

Παρουσίαση των νέων εταιρειών που ξεκίνησαν την λειτουργία του στην Μαρίνα Πρέβεζας

Θα θέλαμε να μοιραστούμε μερικά νέα μαζί σας, ώστε να γνωρίζετε τι νέο υπάρχει εδώ στη Μαρίνα Πρέβεζας.
 
Έχουμε δύο νέους συνεργάτες που άνοιξαν τα γραφεία τους εδώ στη μαρίνα και είναι έτοιμοι να καλύψουν όλες τις ανάγκες σας.

Ξεκινάμε με την AP Sails

 

Η AP Sails δραστηριοποιείται στον τομέα της κατασκευής πανιών από το 1979.

 

Η εμπειρία που αποκτήθηκε με την πάροδο των χρόνων κατασκευάζοντας αγωνιστικά πανιά με μεγάλη επιτυχία και ταυτόχρονα κατασκευάζοντας πανιά για επαγγελματικά σκάφη γνωστών ελληνικών και παγκόσμιων εταιρειών, είναι το μεγάλο μας πλεονέκτημα.

 

Παράλληλα με την ελληνική αγορά, η εταιρεία μας έχει μια δεκαπενταετή συνεργασία με μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής πανιών στον κόσμο, την ELVSTROM SAILS.
Η τεχνογνωσία που αποκτήθηκε για το πώς κατασκευάζονται τα πανιά και για την  επιλογή υφασμάτων και αξεσουάρ είναι τεράστια.

 

Απευθυνόμενος στον επαγγελματία ιδιοκτήτη ενός ιστιοφόρου, τον ενημερώνουμε ότι η εταιρεία μας συνεργάζεται τώρα με τρία από τα μεγαλύτερα εργοστάσια υφασμάτων στον κόσμο (POLYANT, CONTENDER, BAINBRIDGE). Εξασφαλίζοντας έτσι την καλύτερη δυνατή ποιότητα υφάσματος ανάλογα με το μέγεθος και τον τύπο του σκάφους, στην καλύτερη τιμή αγοράς.
Μαζί με την παραγωγή πανιών, η εταιρεία μας διατηρεί τμήμα παραγωγής καλυμμάτων και τέντας (BIMINI TOP, SPRAY-HOOD, προστασία πιλοτηρίου, προστασία παρμπρίζ κ.λπ.) για όλους τους τύπους σκαφών (ιστιοφόρα, μηχανοκίνητα σκάφη).

 

Επικοινωνήστε με την AP Sails στη διεύθυνση:
Γραφείο Πρέβεζας: Μαρίνα Πρέβεζας, τηλ: 26820 26658 / + 30 6948500172, e-mail: [email protected]

 

Για να σας προτείνουμε το πιο κατάλληλο πανί για το σκάφος σας, στην πιο ανταγωνιστική τιμή στην αγορά.

Επίσης, έχουμε μαζί μας την Crystal Clean


Η Crystal Clean, μια γνωστή εταιρεία στον τομέα των επαγγελματικών υπηρεσιών καθαρισμού και συντήρησης, δραστηριοποιείται στην ελληνική αγορά παρέχοντας το υψηλότερο επίπεδο υπηρεσιών καθαρισμού. Τα ιστιοφόρα, τα σκάφη, οι βίλες, τα ξενοδοχεία, τα ενοικιαζόμενα δωμάτια και τα κτίρια καθαρίζονται με συνέπεια και επαγγελματισμό.

 

Η Crystal Clean δίνει ιδιαίτερη προσοχή στην ασφάλεια των πελατών και του προσωπικού μας επιλέγοντας οικολογικά καθαριστικά υλικά που είναι πλήρως δοκιμασμένα και πιστοποιημένα, σε συνδυασμό με τον απαραίτητο εξοπλισμό. Με την εμπειρία μας, επενδύουμε σε συνεχείς αναβαθμίσεις για νέα προϊόντα στις απαιτήσεις της εποχής, στοχεύοντας στα καλύτερα και ασφαλέστερα αποτελέσματα για τους πελάτες μας.

 

Τα προϊόντα καθαρισμού και απολύμανσης έχουν αξιολογηθεί πλήρως έναντι του Covid-19, συμπεριλαμβανομένων πιστοποιήσεων από τον Ελληνικό Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων.

 

Τηλέφωνα Επικοινωνίας: (+30) 6944931831 - 6992273032