Η Τοποθεσία

Η Μαρίνα Πρέβεζας βρίσκεται στο λιμάνι της Πρέβεζας, στο εσωτερικό του Αμβρακικού κόλπου, στην καρδιά του Ιονίου

Αποστάσεις

Τοποθεσία

Η μαρίνα βρίσκεται στην πόλη της Πρέβεζας, πολύ κοντά στο κέντρο της, και είναι προστατευμένη κι ασφαλής στο λιμάνι της Πρέβεζας. H πόλη της Πρέβεζας βρίσκεται κοντά στη Λευκάδα, καθώς και μόλις 6 χλμ. Από το αεροδρόμιο του Ακτίου, και η μαρίνα είναι πολύ εύκολα προσβάσιμη με πολλούς τρόπους, πολύ καλά προστατευμένη λόγω της συγκεκριμένης θέσης της, καθιστώντας την μια ιδανική βάση για την εξερεύνηση όλης της ομορφιάς που έχουν να προσφέρουν το Ιόνιο και τα νησιά του.

Οδηγική

Απόσταση

7km

Άκτιο

103km

Ιωάννινα

348km

Θεσσαλονίκη

360km

Αθήνα

Ναυτικά

Μίλια

8nm

Λεύκας

33nm

Παξοί

48nm

Ηγουμενίτσα

59nm

Κέρκυρα

69nm

Κεφαλονιά

80nm

Ζάκυνθος

91nm

Πάτρα

191nm

Αθήνα/Πειραιάς

Πρέβεζα

Τι να κάνετε

Κάστρα και αρχαίοι οικισμοί δένουν αρμονικά με τα καταγάλανα νερά της θάλασσας και τις χρυσαφένιες παραλίες. Η Πρέβεζα αποτελεί κομβικό τουριστικό και ιστιοπλοϊκό σημείο όχι μόνο του Ιονίου αλλά όλης της Αδριατικής.

Πανέμορφες Παραλίες

Στην Πρέβεζα, ο επισκέπτης μπορεί να απολαύσει τις απέραντες παραλίες κάτω από τον καυτό ήλιο και να εκπλαγεί από τα πράσινα και μπλε χρώματα. Ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα δωμάτια όλων των τύπων, μπαρ, ταβέρνες και καφετέριες προσφέρουν στον επισκέπτη άνετη και ευχάριστη διαμονή. Οι παραλίες του Δήμου Πρέβεζας μπορούν να διακριθούν σε αυτές της πόλης, στον Αμβρακικό Κόλπο, και εκείνες που απλώνονται σε έκταση 20 χλμ. σε όλη την ακτογραμμή του Ιονίου και είναι τα ιδανικά μέρη για σέρφινγκ, ιστιοπλοΐα, θαλάσσιο σκι, αλεξίπτωτο, ενοικίαση σκαφών και ψάρεμα.

 

Παραλίες της πόλης: Κυανή Ακτή, Παντοκράτορας, Αλωνάκι, Καλαμίτσι

 

Παραλίες Ιονίου: Μονολίθι, Μύτικας, Κανάλι, Καστροσυκιά, Αρτολίθια, Λούτσα/Βράχος, Λυγιά, Αλωνάκι, Αμμουδιά, Λίχνος, Σαρακήνικο


Περισσότερα

Η Πόλη

Στην είσοδο του Αμβρακικού κόλπου, η Πρέβεζα συνδέεται με την Ήπειρο και την υπόλοιπη ηπειρωτική χώρα από την πρώτη υποθαλάσσια σήραγγα της Ελλάδας. Βγαίνοντας από τη σήραγγα, η πόλη σας υποδέχεται με ένα χαμόγελο. Στριμωγμένη ανάμεσα σε δύο υδάτινα σώματα, το Ιόνιο Πέλαγος και τον Αμβρακικό Κόλπο, η Πρέβεζα θα σας γοητεύσει με την υπέροχη παραλία/περατζάδα, τη γεμάτη σκάφη μαρίνα, τα δεκάδες εστιατόρια, ταβέρνες και μεζεδοπωλεία, το πλακόστρωτο κέντρο και τα κομψά καταστήματα. Λίγο έξω από την πόλη, θα συναντήσετε τον Αύγουστο, τον Αντώνιο και την Κλεοπάτρα στην αρχαία Νικόπολη. Και μετά υπάρχουν περίπου 60 χιλιόμετρα παραλιών για εξερεύνηση, από την Πρέβεζα μέχρι την Πάργα.


Ανακαλύψτε την Πρέβεζα

Η Μαρίνα

Η πολυετής εμπειρία μας και η υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών μας, μας έχουν κατατάξει πολύ υψηλά στις προτιμήσεις των ιδιοκτητών σκαφών από όλο τον κόσμο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ